Låt oss hjälpa dig med din dator

Kontrollera din dator via vår checklista

FotokursKalmar.se är inte bara fotokurser. Vi kan hjälpa dig med din dator också. Ett antal kunder har redan nyttjat denna möjlighet tidigare men då via tjänsten datorsupport. Nu har vi sammanställt en checklista med mycket av det som inte alla har koll på.

Den nya tjänsten kallar vi Datorkontroll. Vår checklista innehåller ett antal punkter som gör din dator säkrare, snabbare, uppdaterad och roligare att arbeta med. Inte minst för dig som bildredigerar men givetvis för alla andra också.

Du bokar upp en tid i Onlinebokningen. Antingen kommer du förbi oss på Södra Malmgatan i Kalmar (Valfisken). Eller så fjärrstyr vi din dator och du har kvar den hemma. Lämna du in den kan du välja att hämta den igen efter 2-3 timmar.

Ta chansen att slippa en massa frustration. Kanske din dator inte behöver bytas utan kan trimmas för att köras lite till. Priset är lägre än vad många betalar grannpojken svart idag. Givetvis få du ett kvitto och ett protokoll på vad vi gjort med din dator.

Koll mot virus/skadeprogram, uppdatering av operativsystem, rensning av onödiga filer frigör diskutrymme, uppdatering av drivrutiner och inte minst optimerad surf med mindre antal annonser ingår i kontrollpunkterna.

Läs mer om vad som ingår i infobladet: Läs mer om Datakontroll här (Google dokument)

Se även mer i vår video nedan: