Julhälsning och vad som är på gång

Julen 2023 stå för dörren och på Fototjänster i Kalmar kommer vi blanda ledighet med arbete. En del i arbetet kommer att vara att försöka hinna ta fram några tips och trixfilmer som inte hunnits med under hösten. Men det kommer även att planeras för hur sidan fotokurskalmar.se kommer att utvecklas framöver.

Det säljs allt mindre antal systemkameror i Sverige och det har märkts på efterfrågan av fotokurser. Vid samtal med Sensus (samarbetspartner i många år) vittnar de att många studieförbund gå riktigt dåligt och lägger ner kontor och verksamhet. Detta då fler och fler som vill utbilda sig väljer att göra det via andra sätt än gruppkurser. Något som även Fototjänster i Kalmar märkt och som speglat att uppdatering av fotokurskalmar.se inte är så frekvent som förr.

Fotokurskalmar.se kommer att vara kvar men det kommer som det se ut just nu inte att ske gruppkurser i egen regi. Sensus fotokurser kommer vi ha kvar och givetvis möjligheten att boka privatkurs. I övrigt är det lite oklart just nu men där är anledningen till att fokus just nu i verksamheten läggs på lite andra saker.

Vi kommer att ha öppet fram till 23e december samt lite extra i mellandagarna. Så är du intresserad av en fotokurs eller support, här i lokalerna eller via fjärrstyrning så har du chansen. Du kanske är ledig och vill ta tag i det där med uppdateringen av datorn, programmet eller kameran eller vill ha en egen privatkurs. Hör av dig så hittar vi ett datum.

Jag önskar inte bara alla en god jul utan också en frisk jul. Tyvärr är det många som är sjuka nu i december men jag hoppas alla har det bra och använder sin kamera, även om det är mobilkameran. Så kanske du blir sugen på en redigeringskurs i början av 2024 🙂