Gruppkurser Sensus Hösten 2018

 

Kommer det att bli några gruppkurser info fotografering hösten 2018 via Sensus är det en del som undrar. Svaret är att det är två gruppkurser som är planerade. Ta bättre bilder, den praktiska kursen där vi tittar på olika fotomotiv och hur man teknisk och med bättre komposition få bättre bilder. Vi tittar även på hur hjärnan fungerar när den analysera bilder. Allt från ljus till vinklar till undermedvetna signaler som olika bilder sänder ut.

Den andra gruppkursen är en nybörjarkurs i Systemkamera. En fotokurs där vi gå igenom kameran från grunden och lär oss kamerans olika inställningar och lägen. Slutartider och bländare, ISO, exponeringskompensation, blixt, färginställning, hur kameran ställer in skärpan och mycket mer. En fotokurs man även kan gå om man inte har en egen kamera. Du få låna en av oss under kvällarna kursen äger rum.

Fortfarande saknas några anmälningar för att kurserna kan startas. Därför finns det inga datum klara. Så fort tillräckligt många har anmält sig drar vi igång. Anmälan sker direkt till Sensus Kalmar som är den som stå som arrangör. Anmäl dig redan idag!