Gruppkurs Sensus – Ta bättre bilder

Fotokursen med mer praktik än teori

Måndagen den 8 april är det dags för vårens andra gruppkurs hos Sensus Kalmar. Det är den omtyckta Ta bättre bilder som jag kört i mer än 10 är nu. En gruppkurs där vi testar mer inne och ute än lär oss teori. Denna fotokurs passar de som har grunderna klara för sig i sin kamera då vi inte kommer gå igenom hur varje funktion fungerar. Däremot kommer många tips hur du bör välja bland kamerans inställningar samt tänka när du tar bilder.

Vi kommer att testa närbilder, blixt, porträtt, landskap, rörelse med mera. Vi börjar med att gå igenom motivet för att sedan enskilt, parvis eller i grupp testa praktiskt. Den sista lektionen kommer vi att byta ut måndagen mot en tid mitt på dagen under lördagen eller söndagen. Detta för att praktiskt kunna öva ute. Bla när solen är som jobbigast…

Fyra tillfällen. Måndagar med start 8 april. Och som sagt sista gången mitt på dagen en lördag eller söndag. Tid bestämmer vi tillsammans. Ta kontakt med Sensus Kalmar för anmälan. Frågor om kursen? Använd röda chattknappen eller gröna supportknappen för att skicka in en fråga.