Gruppkurs Sensus Kalmar – Systemkamera fortsättningskurs start 15 januari 2024

Nu är 2024 års första gruppkurs i samarbete med Sensus Kalmar klar. Det blir Systemkamera fortsättning med start måndagen den 15 januari. Kursen är på 4 tillfällen och vi träffas på Trollbackevägen 8 mellan 18:00 – 20:30. Anmälan görs till Sensus på nedanstående länk.

Systemkamera fortsättningskurs | Sensus

Detta är gruppkursen för dig som kan grunderna (exempelvis kamerarattens olika lägen som auto/p/a/s/m. I denna fotokurs kommer vi gå in djupare i kamerans olika inställningar och möjligheter men även titta på en del tillbehör som kan vara värda att köpa till. Och tillbehör att undvika. Vi tittar även på uppgradering, filma, rengöring med mera.

Under 2 år har vi kombinerat denna fotokurs med att ha inslag om bildredigering, Nytt för 2024 är att vi ta bort bildredigering från denna kurs och i stället träffas 4 gånger i stället för som tidigare 5 gånger. Då blir det även ett lägre pris.

Anmälan och kursavgift hanteras av Sensus Kalmar. Anmäl dig på länken ovan. Har du frågor om kursens innehåll kan du ställa dem direkt till mig.

Vi syns den 15 januari!