Gott nytt 2019

Gott nytt år

Vilket 2018 det blev. Lokalerna i centrala Kalmar som vi flyttade till sommaren 2017 var en lyckoträff. Antal besökare har ökat kraftigt jfr med tiden i Förlösa/Linsdal. Många har framfört att tillgängligheten mitt i smeten i Kalmar City är positiv. Närheten till busshållplatser samt parkeringen (vid Sveaplan) samt att många kan ta cykeln eller gå till oss har uppskattats. Något som också framförts är att de flexibla tiderna med möjlighet att gå fotokurser kvällar och helger inte kan erbjudas överallt.

Det blev en rekordsommar när det gäller bröllopsfotograferingar. I stort sätt från januari till september var det jobb nästan varje helg. I sommarens rekordvärme var det en utmaning. På vissa bröllop har tidigare fotoelever fått vara med och testa på. Få många förfrågningar från olika personer om att få följa med men det är något som är exklusivt för tidigare elever.

Tyvärr blev gruppkurserna på Sensus inställda hösten 2018. Under våren var det dock ett antal kurser. Det är extra trevligt att fortfarande ha kontakt och kunna ta med elever från vårens kurser på olika fotograferingar. Som student VM i Kalmar där jag hade sällskap. Även vid draghunds EM i Nybro där en tidigare elev var med.

Det finns mycket i tankarna inför 2019. Som alltid kommer det att bli en del förändringar i utbud och tjänster. Även prisjusteringar. Till skillnad mot tidigare år kommer jag inte avslöja för mycket om planerna.

Tack alla för att ni anlitat oss under 2018 och hoppas att ni och nya kunder har oss i åtanke 2019 när en fotokurs i Kalmar skall bokas.

Gott nytt 2019!