Fototipset – Video Nyheterna i Photoshop och Lightroom

Onlinekurs Adobe Lightrroom

Jag har haft förmånen att få utbilda många fotoelever under åren. En av de utbildningarna som jag haft sedan start är i bildredigering. Det finns ett antal elever som gått en kurs i bildredigering och exempelvis hur man jobbar med Lightroom och Photoshop genom åren. Dessa bildredigeringsprogram utvecklas och hur man jobbade förr med exempelvis markeringar gäller inte idag. Nya verktyg och funktioner gör att man kan jobba enklare och snabbare.

Hösten 2023 kommer jag att hålla en bildredigeringskurs i Adobe Lightroom och Photoshop. Spelade därför in en lite längre video, drygt 50 minuter, där jag gå igenom en del av de nyheter som kommit under de senaste 12 månaderna och som jag som fotograf använder. Tror att du som gått redigeringskurs eller bara är intresserad av att redigera kan få ut mycket av att se filmen. Den börjar med Photoshop för att sedan visa nyheter i Lightroom.