FotokursKalmars Facebooksida upphör

Kommer inte att lägga ner fotokurskalmar.se. Inte heller Youtubekanalen med utbildningsfilmer eller fotokurserna i egna lokaler eller via nätet. Däremot har intresset för Facebooksidan varit vikande. Facebooks algoritmer innebär att man behöver ha många besökare, kommentarer eller delningar för att synas. Har man inte det så se färre sidan vilket innebär ännu mindre besök osv. Spiralen går neråt. Lösningen är att köpa Facebookannonser men betalningen för dem skall in någonstans och då blir det på er elever.

Därför kommer Fotokurskalmar.se Facebooksida att läggas ner vid årsskiftet. Detta sker samtidigt som Fototjänster i Kalmar rensar upp bland andra sociala medier också. Kvar på Facebook blir Fototjänster i Kalmars sida med adress https://facebook.com/fototjansterikalmar/

På Fototjänster i Kalmars FB sida kommer även information om kurser med mera att lägga ut. Fototipsen kommer att hamna på Fotokurskalmars Youtubekanal. Du kan se filmerna direkt här på sidan via menyalternativet Videofilmer längst upp i menyn.

Se informationsvideon nedan.