Fotokurser hösten 2017 Sensus Kalmar

Fotokurs Sensus Kalmar

Fotokurser på Sensus Kalmar hösten 2017

Fotokurser på Sensus Kalmar

Fototjänster i Kalmar har haft fotokurser på Sensus i drygt 10 år.  Det tänker vi fortsätta med. Hösten 2017 kommer tre olika fotokurser att erbjudas via Sensus. Det är gruppkurser i:

  • Ta bättre bilder
  • Lär dig din systemkamera nybörjare
  • Lär dig din systemkamera fortsättning

Kurserna arrangeras av Sensus Kalmar och det är dit du vänder dig med din anmälan. Det är även till dem som du betalar kursavgiften. Ingen skillnad mot tidigare år. Det finns dock några nyheter som vi nu vill presentera.

Fotokurserna kommer inte att hållas på Sensus lokaler i Ångkvarnen utan hos oss på Norra Vägen 18, Kalmar.

För mig som kurslärare blir det en stor skillnad. Jag finns i byggnaden och kan på ett helt annat sätt vara på plats både innan och efter 18:00 – 20:15 som kurserna hålls mellan. Kurslokalerna är större vilket underlättar när man behöver gå runt och visa. Utrustning som kameror, datorer och annan fotoutrustning finns på plats och det blir lättare att visa en pryl live. Snabbt gästwifi. Kaffe med kaka. Hiss finns. Busshållplats utanför. Kursintyg till alla som går samtliga lektioner.

Datum för ovanstående tre kurser är ännu inte fastställda. De kommer att starta efter sommaren så fort det finns minst 4 anmälda.

Anmäl dig till Sensus via länken nedan:

Jag vill gå fotokurs, ta mig till Sensus!