Fotokurser för företagare

Fotokurser, inte bara för privatpersoner

Många tänker fotokurser som gruppkurser med fasta datum och fast program. Så var det även för oss tidigare men tiderna har förändrats. Idag vill många gå en fotokurs själva. Detta för att man vill ha fullt fokus samt kunna välja tid och ämne efter sina intressen.

Även en del företag har insett att en investering i en fotokurs för den anställde lönar sig på sikt. Det kan vara en anställd som i sin arbetsuppgift har att dokumentera event, ta produktbilder eller porträtt på anställda. Trevligt är att många hittar Fototjänster i Kalmar och vår utbildningssida fotokurserkalmar.se. Det har varit företag som vill ta produktbilder i egen studio, bilder på anställda, dokumentera sociala event eller bildredigering. Webb-butiker, bilhandlare, fastighetsmäklare, industriföretag och många fler har hittat till oss.

Tider finns dagtid och kvällstid. Vi har olika debitering och billigast är vardagar efter 17 samt helger. 2 eller 4 timmar är en bra start. Vi har egna utbildningslokaler eller så kommer vi till ditt företag.

Intressant? Ta kontakt med oss via formuläret ovan.