Fotokurs Systemkamera kickstart/nybörjare

Systemkamera grund

 

 

Intensivkurs i Systemkamera – kickstarta i gång din fotografering

Nu testar vi en nyhet inom fotokurser hos fotokurskalmar. Intensivkurs i Systemkamerans grunder. En lördag, 21 oktober 2017, där vi kör ett fyratimmars pass. Vi börjar klockan 11.00 och håller på till drygt 13.00 då vi tar en kortare matpaus på ca 30 minuter. Efter denna fortsätter vi ca 1.5 timma fram till 15.00. Tiderna är satt så du hinner vakna i lugn och ro och ändå har en del av eftermiddagen kvar till annat.

Systemkamera kickstart är en nybörjarkurs där vi gå igenom det viktigaste du behöver kunna för att komma i gång. Nivån kommer att läggas så att alla kan vara med. Exempel på det vi kommer att gå igenom är systemkamerans för och nackdelar, olika knappar och rattar på kamerahus, hur kameran ställer in autofokus och hur du ändrar denna för olika fotomotiv, ljussättning, färginställning och mycket mer. Efter dessa timmar kommer du garanterat att kunna ta bättre bilder. Ta med egen kamera eller låna en av oss.

Priset för denna fotokurs är 595 kr (lunch ingår ej) och betalas på plats via kontanter, kort eller swish. Anmälan görs via kontaktformuläret.