Fotokurs Systemkamera grundkurs hösten 2017

Event Systemkamera grund

Fotokurs Systemkamera grundkurs först ut hösten 2017

Detta är en grundkurs som vi har kört i 10 år nu. Ett antal hundra personer har totalt gått denna nybörjarkurs i hur man kommer igång med sin Systemkamera. Oavsett om du har en Canon, Nikon, Pentax eller annan modell är du välkommen. Vi börjar på en nivå så att alla kan hänga med. Vi kommer att gå igenom de vanligaste inställningarna, knapparna och knepen för att du skall kunna kickstarta din fotografering.

Fotokursen hålls i våra egna lokaler i centrala Kalmar. Totalt 3 onsdagar (6, 13 och 20 september) mellan 17:30 – 20:00. Kursen kostar 795 kr och betalas första gången. Kontant, Swish eller kort. Fika ingår. Givetvis är du försäkrad under kursen. Handikappanpassade lokaler.

Alla våra kurser har garanterad start. Dvs om intresset är lägre så startas kursen alltid på utsatt datum. Oavsett hur många som har anmält sig. Har du frågor mellan kurstillfällena ger vi dig support via epost.

Tycker du kursen verkar intressant men kan inte de datumen? Samma kurs hålls även som privatkurs. Priset blir då 175 kr timme.

Anmälan till kursen görs på följande länk:

Kursanmälan