Fotokurs i bildmanipulation

Fotokurs Bildmanipulering

Fotokurs Kalmar – Bildmanipulation 7 november 2017

En kortkurs inom foto. Under kvällen tittar vi på hur man kan byta ut bakgrunden i ett foto samt lägga in en ny eller har den frilagd för exempelvis en hemsida/webb-butik. Vi kommer även att titta på annan form av bildmanipulation. Vi använder Photoshop under kursen. Har du ingen dator lånar du en av oss. 3 timmar – 295 kr.

Denna kurs har tidigare efterfrågats av elever som i sitt Adobe Creative Cloud abonnemang har tillgång till Adobe Photoshop. Att kunna byta/frilägga bakgrunden är något som man har nytta av för att  lägga ut bilder på en blogg/hemsida/webbshop. Vi kommer även att titta på annan form av bildmanipulering.

Fotokursen är endast under denna kväll. Garanterad start. Är det få anmälda blir kursen ändå av. Fika ingår. Vi håller till i våra centrala lokaler i Kalmar. Betalning under kvällen via kontant, Swish eller kort.

Kan du inte vänta tills gruppkursen startar eller inte kan denna dag så kan fotokursen bokas som en privatkurs för 175 x 3 = 525 kr. Då väljer vi tillsammans ut en dag som passar.

Fyll i intresseanmälan här för att boka