Fotografera Kalmarmilen med mig

Exklusivt för före detta elever hos fotokurskalmar.se

Jag vill att du utvecklas som fotograf och testar på fotograferingar som du kanske inte alltid gör. Sportfoto/actionbilder är något som kan kännas svårt och som kräver lite övning. Den övningen kan du nu få via fotokurskalmar.

Via hemsidan kalmarbilder.se med tillhörande bildbank bildbank.online fotograferas många event runt Kalmar. Nu har du möjlighet att delta i fotograferingen. Du får en genomgång om hur du ställer in kameran, fotografera sedan loppet med egen utrustning. Minneskort se jag till att du få. Du behöver inte redigera bilderna efteråt men du kommer att få en kopia av dina bilder efteråt så du kan se hur det blev och dessutom få feedback på vad som var bra och mindre bra. Vill du använda bilderna (de oredigerade) för eget bruk är det helt ok.

Jag se till att bilderna blir redigerade och utlagda i bildbanken samma dag som loppet går. Startnumren kommer att vara sökbara så att de som tittar på bilderna i bildbanken kommer kunna söka efter en viss person. Vill man köpa bilder så kommer du att få 70 % (de andra tar tjänsten som administrera försäljningen).

Kalmarmilen är ett löplopp onsdagen den 31 juli med start 1910. Vi samlas 1830. Loppet är under 1.5 timma. Du få låna en väst av mig. Intresserad att vara med? Hör av dig.