Digitalt klassrum hos Fotokurskalmar

Digitalt klassrum för dig som vill ha mera fotokurser

Nej vi kommer inte att sluta träffa dig. Det digitala klassrummet är ett mervärde till de personliga kurserna och en satsning från Fotokurskalmar.se. Den fyller några olika syften.

Rätt mottagare

Tidigare har sammanfattningar från fotokurserna lagts ut publikt. Det har inte varit helt rätt då den skall vara exklusiv till de som går fotokurserna hos oss. Det har visat sig att många använder sig av materialet utan att gå kurserna. Även fotolärare på andra fotokurser. Nu kommer materialet till dem som betalar för kurserna.

Personlig utbildningssida

Oavsett om du gått en gruppkurs eller en privatkurs kommer du att få en egen utbildningssida. Där kommer information i form av texter,video, ljudfiler, bilder och mycket annat att finnas samlat. Och det kommer att finnas en hel del extra material jämfört med tidigare. Även inbjudningar till andra fotokurser. Du kommer att kunna gå tillbaka och läsa infon från dina kurser om och om igen.

Virtuella kurser, en del gratis

Det kommer att finnas en del virtuella kurser direkt på nätet. För dig som vill gå kurs men som inte hinner eller kan. En del kommer att vara gratis. Genom att köra virtuella kurser (dvs endast via nätet) kan även smalare ämnen tas upp.

Se video hur det fungerar

Spelade in en 8 min video om hur det fungerar. Se gärna denna. Missa inte den viktiga infon att man loggar in med ett Googlekonto. Se gärna videon i fullskärm.

*** Uppdatering: Hör av dig till oss så få du ett färdigt inloggningskonto med e-postadress och lösenord klart.