Avslutning i sommarskolan med fotokurser

Sommarskolan avslutad

Sommarskolan har haft sista fotokursen

I år har det varit 10 års jubileum för fotokurser hos oss. Flera hundra fotointresserade har varit på kurs genom åren. Sommaren 2017 införde vi sommarskolan. En möjlighet för dem som är lediga men som tröttnat på sol, eller regnet, och vill lära sig leta mera om sin hobby. Idag var det sista fotokursen i sommarskolan, blixt och porträtt. Det har varit si och så med intresset. Det svåra är att nå ut till fotointresserade att sommarskolan finns. De som har varit på plats har varit mycket nöjda. Ja det har synts på dem hur taggade det har blivit, hur man nu se sammanhang mellan sitt fotograferande och bilden som skapas. ”Jag kommer tillbaka”, ”Det här skulle jag fått innan”, Vilken service”, ”Det är värt varje krona”. Riktigt kul att vara lärare då.

Sommarskolan kommer att komma tillbaka 2018 som det se ut just nu. Att gå på en fotokurs några timmar under semestern är dessutom en perfekt aktivitet för turister i trakten. Skall bara funderar på hur man kan komma ut med infon att kurserna finns.

Är det slut med kurser nu? Absolut inte. Redan nästa vecka finns flera privatkurser bokade. Och det finns plats för fler. Under augusti kör vi även dagtider. I september kommer sedan gruppkurserna hos Sensus (som nu kommer att köras i våra lokaler) igång samt ett antal egna gruppkurser i egen regi. Kursprogrammet kommer inom kort.

Vi hörs framöver!