Automatisk kameraman för inspelade fotokurser

Tänk om man kunde spela in sina fotokurser men även mer fototips utanför bildskärmen. Den tanken har jag haft ett tag och nu har det blivit ett steg närmare. För några månader sedan investerade företaget i en trådlös ljudutrustning. Nu var det dags att skaffa en automatisk kameraman. I nedanstående video finns mitt första försök att presentera hur det fungerar. Att med trådlöst ljud och med en ”kameraman” som följer min rörelse är tiden snart mogen.

Det finns en del att trimma in men mina fototips där jag visar program på bildskärmen kommer snart att kompletteras med mer rörliga tips där jag visar olika fotomoment. Därefter kommer inspelning av fotokurser.

Glöm inte att prenumerera på nyheter på denna hemsida (det är gratis och spamfritt) så få du info när något nytt händer.